Over ons!

Menukaart

Reserveer hier!

Wij zijn een puur bedrijf met pure mensen. Daarnaast maken we met heel veel liefde alles zelf. Kom je langs voor een kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch bij ons gezellige boerderijcafé in Arnhem Zuid?

Terras De Hooijmaat Arnhem
De Hooijmaat Arnhem

Kom genieten van onze kopjes koffies met een stukje gebak of neem een heerlijke lunch met een drankje op ons terras.
De combinatie met de kinderboerderij De Korenmaat maakt dat vaders, moeders, opa’s en oma’s De Hooijmaat bezoeken met hun (klein)kinderen na een bezoek aan de boerderij. Ons warme en gezellige interieur, heerlijke banken en knusse hoekjes zorgen voor een gezellige huiskamersfeer en dat jij je gelijk thuis voelt. Wij zijn echt de ideale plek voor een luie zondagmiddag met de kinderen! onze menukaart ook rekening gehouden met onze jonge gasten. Elk gerecht op de menukaart is aan te passen op kinderformaat en natuurlijk staan er ook gerechten op de kaart die elk kind lekker vindt. Daarnaast grenst ons terras aan de grote speelweide. Zo kan je de kinderen goed in de gaten houden onder het genot van bijvoorbeeld een lunch en al ons andere lekkers. 

Activiteiten

Wij bieden daarnaast verschillende activiteiten aan. Je kan bij ons de ruimte afhuren voor verschillende soorten feestjes, zelfs na openingstijd! Daarnaast kunnen kinderen onze boer helpen en spelen in de speelweide tijdens hun kinderfeestje. Slingers de lucht in, muziekje op en met zo’n gezellige plek als de Hooijmaat is het feest vast en zeker compleet!

Heb jij een eigen bedrijf? Organiseer dan een bedrijfslunch bij ons of kom vergaderen onder het genot van onze koffies in onze ruimte boven. 

Locatie

De Hooijmaat is gelegen op het terrein van de Stadsboerderij in Arnhem Zuid en is goed te bereiken met de fiets!
Kom je van ver? Wij zijn makkelijk te vinden en hebben genoeg gratis parkeerplaatsen op ons terrein!

Klik hier voor meer informatie over stadsboerderij De Korenmaat.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com