Wij zijn een bijzonder bedrijf. Bij ons krijg je de kans om meer uit jezelf te halen, als je het leuk vindt om in de horeca te werken. Wij hebben plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die het leuk vinden om te werken in de bediening, in de keuken, als gastheer of –vrouw en mensen die zorgen dat De Hooijmaat er elke dag weer schoon en fris bij staat!

Heb je een dagbestedingsindicatie, of een budget vanuit de Participatiewet, ben je gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en nieuwe mensen te leren kennen, laat het weten via welkom@dehooijmaat.nl. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Foto van het gezellige team van De Hooijmaat Arnhem Zuid!

Gezocht: Tweepoot!

Wij zoeken geen duizendpoot, of een schaap met vijf poten, twee poten is genoeg, die goed stevig op de grond staan. En je hoeft echt niet van duizend dingen verstand te hebben, als je maar ervaring/affiniteit hebt met twee dingen: horeca en zorg!

Ben jij diegene die we zoeken? Lees hieronder dan meer over de vacature. 

De Hooijmaat is het enige (en dus het gezelligste) Boerderijcafé van Arnhem. Wij zijn gevestigd op het erf van Stadsboerderij De Korenmaat, in Arnhem-Zuid. 
Je kunt bij ons terecht voor koffie, taart (bakken we zelf) en (h)eerlijke lunch. Maar ook voor een borrel, vergadering, een kinderfeestje of grote mensen-feestje, eigenlijk is alles mogelijk. Vooral in combinatie met de boerderij en naastgelegen speeltuin ideaal voor de hele familie!
Doordeweeks werken er ook collega’s die een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebben, onze ‘meewerkers’. Wij bieden hun een fijne plek om te zijn, te leren en te groeien. 

Daarom is de functie tweeledig: Met name voor de weekenden zijn wij op zoek naar een potige aanpakker. Je bent eindverantwoordelijk voor de gang van zaken in De Hooijmaat, geeft leiding aan je collega’s en bent het (blije) gezicht naar de gasten. 
Natuurlijk ben je een teamspeler, voel je je verantwoordelijk voor onze gasten en de fijne relaxte sfeer die we zo belangrijk vinden. En als je wel eens met je poten in stront staat, houd je je hoofd koel. Je stelt er een eer in om het onze gasten naar de zin te maken en bent een enorme fan van ons belangrijkste product: gezelligheid. Je gaat met een glimlach op je gezicht weer naar huis, want dat doen de gasten ook!
Daarnaast, en dat wat ons zo bijzonder maakt, bied je doordeweeks begeleiding aan onze meewerkers. Dat vergt een andere aanpak dan de standaard horeca-aanpak. Je bent ook in staat om terug te schakelen van je zesde naar je eerste versnelling, je hebt geduld en begrip en kan je goed verplaatsen in de positie van de meewerkers. Je hebt een relevante zorgopleiding (MBO 4) of bent bereid die te gaan volgen.

Wat bieden wij jou?

  • Veel zelfstandigheid en ruimte voor creativiteit
  • Leuke collega’s en een persoonlijke aanpak 
  • Flexibiliteit in je rooster, bij uitzondering een avonddienst.
  • Inspraak in de werkwijze, ruimte voor creativiteit.
  • Een vaste baan, aantal uur in overleg, 24-32 uur.
  • Een goed salaris, overeenkomstig je ervaring.
  • Lange termijn zekerheid als het wederzijds klikt.

Heb jij het gevoel dat wij jou zoeken? Solliciteer via welkom@dehooijmaat.nl

       

Krijtbord bij De Hooijmaat met passende teksten en woorden
Contact Form Powered By : XYZScripts.com