Wij zijn een bijzonder horecabedrijf in Arnhem. Naast het werken met pure producten, werken bij ons ook pure mensen. Mensen met een verstandelijke beperking, of mensen die wat meer moeite hebben dan gewoonlijk met het vinden van een baan. Hen geven wij graag een kans om zo goed mogelijk en op een waardige manier mee te doen in de maatschappij! Dat kan zijn in de bediening, in de ontvangst van onze gasten, in de keuken of in de housekeeping. Op eigen niveau, op eigen tempo, maar wel met eigen verantwoordelijkheid en taken!


De combinatie met de kinderboerderij De Korenmaat maakt dat vaders, moeders, opa’s en oma’s De Hooijmaat bezoeken met hun (klein)kinderen na een bezoek aan de boerderij. Ons warme en gezellige interieur, heerlijke banken en knusse hoekjes zorgen voor een gezellige huiskamersfeer en dat jij je gelijk thuis voelt. Wij zijn echt de ideale plek voor een luie zondagmiddag met de kinderen! onze menukaart ook rekening gehouden met onze jonge gasten. Elk gerecht op de menukaart is aan te passen op kinderformaat en natuurlijk staan er ook gerechten op de kaart die elk kind lekker vindt. Daarnaast grenst ons terras aan de grote speelweide. Zo kan je de kinderen goed in de gaten houden onder het genot van bijvoorbeeld een lunch en al ons andere lekkers. Zien we jullie snel?

Openingstijden

Wij zijn elke dag open van 10:00 tot 17:00 uur. Je bent van harte welkom bij ons binnen of op het zonnige terras! Liever zeker zijn van een plekje? reserveer via de button onderaan de pagina.

Bekijk onze agenda voor mogelijke besloten feesten of volg ons op onze Social media. Hier vindt u de laatste informatie en nieuwtjes over De Hooijmaat!

interieurfoto van Boerderijcafé De Hooijmaat Arnhem met bloemen op tafel
interieurfoto van Boerderijcafé De Hooijmaat Arnhem met mooi binnenvallend licht

Onze activiteiten

Je kan bij ons de ruimte afhuren voor verschillende soorten feestjes, zelfs na openingstijd! Daarnaast kunnen kinderen onze boer helpen en spelen in de speelweide tijdens hun kinderfeestje. Slingers de lucht in, muziekje op en met zo’n gezellige plek als de Hooijmaat is het feest vast en zeker compleet!

Heb jij een eigen bedrijf? Organiseer dan een bedrijfslunch bij ons of kom vergaderen onder het genot van onze koffies in onze ruimte boven. 

Contact

Telefoon: 026-7 029 029
Email: welkom@dehooijmaat.nl
Of neem met ons contact op via ons contactformulier

Locatie

De Hooijmaat is gelegen op het terrein van de Stadsboerderij in Arnhem Zuid en is goed te bereiken met de fiets!
Kom je van ver? Wij zijn makkelijk te vinden en hebben genoeg gratis parkeerplaatsen op ons terrein!

Contact Form Powered By : XYZScripts.com